|
Post by Snoozly on May 1, 2015 14:58:26 GMT 1
Pozdrav! Prve prijave za server od osnutka foruma su otvorene. Prijave traju od 1.5.2015. do 1.6.2015.
Prijaviti se smijete samo s vlastitim Minecraft računom. Prijave se odvijaju u dva kruga. Prvi krug je prijava ispod ovoga posta, a drugi krug je intervju na koji ćete biti pozvani ukoliko zadovoljite prijavu iz prvoga kruga. Intervju će trajati 10-ak minuta i postaviti će Vam se par pitanja samo kako bi dobili uvid o vama kao osobi, no više o tome ćete saznati ukoliko prođete prvi krug. Članovi žirija su ScopeoutFPS i ja. Glasanje se ne odvija javno te ćemo mi svakih 10 dana pregledati prijave i napisati tko je prošao u drugi krug kako Vi ne bi trebali čekati mjesec dana. Zabranjeno je slanje privatnih poruka žiriju u vezi prijava, no ukoliko to učinite vaše šanse za prolazak na server će postati nepostojeće. Prijaviti se je dozvoljeno samo jednom. Svi koji se žele prijaviti moraju ispuniti sljedeći format prijave: Nickname: Godina rođenja: Skype name: Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: Kako ste saznali za MagicLand?: Zašto želite baš ovdje igrati?: Skype je obavezan jer je to najbrže i glavno mjesto komunikacije naše zajednice. Slike Vaših kreacije su također obavezne te je najbolje da ih objavite na neku stranicu za objavljivanje slika poput imgur.com jer su nam tako najpreglednije. Sretno svima!
|
|
|
Post by edgetv on May 1, 2015 19:25:15 GMT 1
Nickname: edgetv Godina rodenja : 99' Skype name: mahdin.cehicpb Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: imgur.com/D0hsKwX&Y7sJuyd&vfXo3Ij#0 zaista nešto na brzinu nisam bio pri vremenu Kako ste saznali za MagicLand?: Preko Scopeoutfps pratim ga odavno od samog početka ajmo reci.. Zašto želite baš ovdje igrati?: Zapravo ja sam unlistani igrač, YuriRuler90 bilo je to davno,davno nakon smrtong slučaja nisam mogao nastaviti igrati minecraft pa sam izbačen sa wl.Server je bio extra,društvo takođe.Većina me zna koji su bili od početka servera, u međuvremenu sam promjenio nickname na mojangu pa eto, to bi bilo to.
|
|
gigov
New Member
|
Post by gigov on May 1, 2015 19:54:04 GMT 1
Pozdrav! Prve prijave za server od osnutka foruma su otvorene. Prijave traju od 1.5.2015. do 1.6.2015.
Prijaviti se smijete samo s vlastitim Minecraft računom. Prijave se odvijaju u dva kruga. Prvi krug je prijava ispod ovoga posta, a drugi krug je intervju na koji ćete biti pozvani ukoliko zadovoljite prijavu iz prvoga kruga. Intervju će trajati 10-ak minuta i postaviti će Vam se par pitanja samo kako bi dobili uvid o vama kao osobi, no više o tome ćete saznati ukoliko prođete prvi krug. Članovi žirija su ScopeoutFPS i ja. Glasanje se ne odvija javno te ćemo mi svakih 10 dana pregledati prijave i napisati tko je prošao u drugi krug kako Vi ne bi trebali čekati mjesec dana. Zabranjeno je slanje privatnih poruka žiriju u vezi prijava, no ukoliko to učinite vaše šanse za prolazak na server će postati nepostojeće. Prijaviti se je dozvoljeno samo jednom. Svi koji se žele prijaviti moraju ispuniti sljedeći format prijave: Nickname: Godina rođenja: Skype name: Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: Kako ste saznali za MagicLand?: Zašto želite baš ovdje igrati?: Skype je obavezan jer je to najbrže i glavno mjesto komunikacije naše zajednice. Slike Vaših kreacije su također obavezne te je najbolje da ih objavite na neku stranicu za objavljivanje slika poput imgur.com jer su nam tako najpreglednije. Sretno svima!
|
|
gigov
New Member
|
Post by gigov on May 1, 2015 20:02:52 GMT 1
Nickname: Bl0odyNoah Godina rođenja: 2000. Skype name: nik.piik4 Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: imgur.com/sKLbFcN > imgur.com/vKb3HlIKako ste saznali za MagicLand?: Prijatelj mi rekao Zašto želite baš ovdje igrati?: Zato jer vec duze vrijeme cekam za prijave,server mi se sviđa,a i vidim da je staff ozbiljan,a ne neka djeca od 10 godina..
|
|
|
Post by darxmanx on May 1, 2015 20:28:52 GMT 1
Nickname: TheGreatMickalz Godina rođenja: 2001 Skype name: Darko Šiška Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: prntscr.com/6r5x29 prntscr.com/6u6ojoKako ste saznali za MagicLand?: Još davno kad sam komentarisao sa Bloodom na skype-u oko IA on je spomenuo za Magic Land! Zašto želite baš ovdje igrati?: Želim se zabaviti sa ljudima a za druge smp servere bas i ne znam
|
|
|
Post by nemanja23 on May 1, 2015 21:56:51 GMT 1
Nickname: TheGreatMickalz Godina rođenja: 2001 Skype name: Darko Šiška Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: prntscr.com/6r5x29 prntscr.com/6u6ojoKako ste saznali za MagicLand?: Još davno kad sam komentarisao sa Bloodom na skype-u oko IA on je spomenuo za Magic Land! Zašto želite baš ovdje igrati?: Želim se zabaviti sa ljudima a za druge smp servere bas i ne znam
|
|
|
Post by nemanja23 on May 1, 2015 22:04:57 GMT 1
Nickname:Shta_83 Godina rođenja:1996 Skype name:nemanjazlatic Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: imgur.com/a/oOIpaKako ste saznali za MagicLand?:Preko Agenta A, kada je pozvao scopa da igra na njegovom serveru.. Zašto želite baš ovdje igrati?: Vanila server, sta drugo da se kaze
|
|
kierenjack1
New Member
Zivot rasuo me u komade,ali vratit cu se krisom,padam s kisom
|
Post by kierenjack1 on May 2, 2015 0:02:14 GMT 1
Nickname: kierenjack Godina rođenja: 1998 Skype name: jura.fiolic Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: Kuća u creative world-u,slike iz par perspektiva -> Slika br. 1 , Slika br. 2 , Slika br. 3Survival svijet,pola urušena i travom i lišćem zarasla građevina u kojoj se nalazi enchanting table -> Slika br. 1 , Slika br. 2 , Slika br. 3 , Slika br. 4 Kako ste saznali za MagicLand?: Za MagicLand minecraft server sam saznao preko ScopeoutFPS-a. Kako? Pa Scope je objavio na facebook stranicu ako se ne varam kako planira otvoriti server,što je nakraju i uspjeo. Zašto želite baš ovdje igrati?: Zašto baš ovdje? Prvenstveno,neželim lagati o sebi.Na ovakvoj vrsti servera nikada nisam igrao,što neću sigurno tajiti i govoriti kako imam iskustva.Želim iskusiti čar MineCrafta na ovakvom tipu servera(vannila whitelist).Nadalje,neželim da vi mislite iako nemam iskustva na ovakvom tipu servera,da ću ja grifati,prankati svaki dan po 3-4 ljudi.Ne,neću i ne prijavljujem se zbog toga.Prijavljujem se isključivo iz razloga da se zabavim,upoznam nove ljude itd.Profesionalni graditelj definitivno nisam,za prijavu sam se potrudio maksimalno koliko mogu i koliko znam.Mislim da bih mogao zaigrati na MagicLandu,a kao svoje vrline bih naveo svoju zrelost i odgovornost.Nadam se da ako me primite,ja ću se uvelike poboljšati oko svoje gradnje,da će se moje znanje općenito o MCu također poboljšati.Ispričavam se ako sam otišao malo offtopic sa postavljenog pitanja,samo želim da cijenjeni žiri,tj. administracija vidi kako nisam dijete,već odgovoran i zreo dečko. Još bih napomenuo kako želim naučiti još više o MineCraftu,a to ću sigurno napraviti uz druženje sa novim ljudima,koji će mi pomoći,a i ja njima ako oni mene zatrebaju.To bi bilo sve od mene! PS: Sretno svima koji se prijave!
|
|
|
Post by cotearts on May 2, 2015 8:31:40 GMT 1
Nickname: CoteArts Godina rođenja: 2003 :/ Skype name: cotearts Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: imgur.com/BgQwLuV, imgur.com/Q4C1InE, imgur.com/QB2KHbR, imgur.com/W8b3kgpKako ste saznali za MagicLand?: Gledajuci ScopeOutFPS-a na YouTubeu Zašto želite baš ovdje igrati?: Zato sto na balkanu nema puno dobrih i kvalitetnih vanilla servera na kojima mozes uzivati tjekom igre,ali sa MagicLandom je to skroz druga prica
|
|
proka
New Member
|
Post by proka on May 2, 2015 23:30:41 GMT 1
Nickname:Benjofrank Godina Rodjenja:2004 Skype:andrija.prokic.car Gradjevine:http://imgur.com/a/rPAVk Za MagicLand sam saznao preko FicaHD Zelim igrati na MagicLand jer je to jednini dobar vanila server za koj sam saznao . I mislim da sam dovoljno dobar da udjem na server je bi mi bilo jako drago !
|
|
|
Post by medonja2001 on May 4, 2015 12:03:50 GMT 1
Nickname: DjGarfieldMusic Godina rođenja: 2001 Skype name: Scope i Snoozly - imate me Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: lukastojicevic.imgur.com/all/Kako ste saznali za MagicLand?: Igrao sam ranije Zašto želite baš ovdje igrati?: Jer želim da se vratim na server i da snimam
|
|
|
Post by ScopeoutFPS on May 4, 2015 14:32:53 GMT 1
Medonja rečeno ti je da nema povratka.
|
|
|
Post by frenkyprocro on May 8, 2015 18:04:21 GMT 1
Pozdrav! Nickname:FrenkyProCro Godina rođenja:2002 Skype name:FrenkyProCro Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu: imgur.com/a/L8x1z imgur.com/a/8q0EfKako ste saznali za MagicLand?:Preko Scopa yt kanala Zašto želite baš ovdje igrati?:Sviđa mi se server.Admini su ok,s time da nece zatovriti srw nakon 5 dana ;D Nadam se prolasu!gl svima
|
|
|
Post by Snoozly on May 10, 2015 19:29:21 GMT 1
Nažalost Vas moramo obavijestiti da će se prijave za server zatvoriti zbog skorašnjeg zatvaranja servera, no više o tome će te saznati za dva - tri dana.
|
|
|
Post by teliru on May 21, 2015 13:10:11 GMT 1
Nickname:teliru Godina rođenja:2003 Skype name:mario.gavran13 Slike Vaših najboljih kreacija u Minecraftu:http://prntscr.com/77ote5,http://prntscr.com/77ou58,http://prntscr.com/77ov13 Kako ste saznali za MagicLand?:Preko Scopa. Zašto želite baš ovdje igrati?:Zelim igrati na Vanilli
|
|