|
Post by Snoozly on Mar 30, 2015 20:12:01 GMT 1
Ubili smo zmaja i bilo bi vrijeme početi s izgradnjom spawna i javnih građevina. Ovdje sam naveo neke od projekata koje treba napraviti i IGN igrača koji ga gradi. Dolje u komentarima se javite tko želi graditi koji projekt i kako ga misli napraviti (nekoliko fotografija ili prijedloga) i ja ću urediti temu. Većinu farmi ćemo izgraditi na spawnu kako bi chunkovi bili stalno loadani. Nemojte se javljati ako mislite započeti gradnju i onda da vam brzo dosadi. Ukoliko sam nešto zaboravio, a trebalo bi izgraditi također napišite.
Iron farma na spawnu - Enderman xp farma - hiebiedie123, LarlixX Nether hub - Pero11 Guardian farma (s njom možemo pričekati) - Selo svih igrača na spawnu (oko ovoga ćemo se još dogovoriti) - svi igrači Vijećnica - Snoozly (GangstaFTW), DisaBleed Shopovi - Uređivanje enda (s tim također možemo malo pričekati) - Farme životinja i hrane na spawnu (ovce, krave, svinje, zečevi, pšenica, mrkva, krumpir itd.) - Automatska chicken farma - CroSparkleZ
Nisam naveo sudnicu, banku i slične građevine jer ćemo se oko toga dogovoriti je li zaista potrebno.
|
|
|
Post by crosparklez on Mar 30, 2015 20:17:04 GMT 1
Mislim da si zaboravio Chicken Farmu Ako cemo radit javnu Chicken farmu na spawnu di su chunkovi stalno loadani ja bi ju radio..materijal bi bio kao sto bi bio i cijeli spawn..znaci ako bi kuce bile u medieval stilu, tako bi bila i chicken farma
|
|
|
Post by pero11 on Mar 30, 2015 20:18:24 GMT 1
Hub je moj ako može. Biti će kao na prošloj mapi.
|
|
|
Post by disableed on Mar 30, 2015 20:20:02 GMT 1
Ja bih gradio vjecnicu. STIL - Modern VELICINA - otprilike 50 x 100 blockove nemam pojma MATERIJALI - quartz, glina, glass (obicni i u boji), neke vrste drveta, kamen...
|
|
|
Post by Snoozly on Mar 30, 2015 20:33:45 GMT 1
Mislim da si zaboravio Chicken Farmu Ako cemo radit javnu Chicken farmu na spawnu di su chunkovi stalno loadani ja bi ju radio..materijal bi bio kao sto bi bio i cijeli spawn..znaci ako bi kuce bile u medieval stilu, tako bi bila i chicken farma Ok može, to bi spadalo pod farme životinja, ali nema veze, onda ću napisati da ti to radiš
|
|
|
Post by crosparklez on Mar 30, 2015 20:39:01 GMT 1
Mislim da si zaboravio Chicken Farmu Ako cemo radit javnu Chicken farmu na spawnu di su chunkovi stalno loadani ja bi ju radio..materijal bi bio kao sto bi bio i cijeli spawn..znaci ako bi kuce bile u medieval stilu, tako bi bila i chicken farma Ok može, to bi spadalo pod farme životinja, ali nema veze, onda ću napisati da ti to radiš Hvala Ja cu to poceti raditi kada netko pocne raditi farmu zivotinja da odprilike znam gdje da smjestim Chicken Farmu.
|
|
|
Post by hiebiedie123 on Mar 31, 2015 14:34:25 GMT 1
E ovako....Ne želim da sada mislite da hiebiedie nešto pametuje,ali mislim da su nam trenutno shopovi potrebniji od vijecnice...
|
|