|
Post by Snoozly on Mar 29, 2015 10:37:05 GMT 1
Nick na forumu (ako znate):
pero11, a za MrBlockera ne znam Nick u igri (ako znate): Pero11, MrBlocker Što je napravio: Otišli su u end prije nego što se event "Ubijanje zmaja" održao i to 2-3 dana prije, a nikoga od admina nisu pitali. MrBlocker je uništio sve stupove za regeneraciju zmaja i blago oštetio zmaja, a Pero se valjda po njegovoj priči bacio u void. MrBlocker je nedugo zatim umro u endu i nije se vraćao u njega. Pero mi je za to rekao tek pola sata prije jučerašnjeg eventa, a i nije upozorio MrBlockera da ne ide u end nego je otišao s njim. I samo da napomenem da obojica već imaju opomenu, MrBlocker je nedavno dobio ban na dva tjedna zbog nepoštivanja admina, a Pero na prvoj mapi zbog verbalnog sukoba s igračima. Dokaz: Razgovor u Skype grupi za event: i.imgur.com/iMZtE6Y.png i.imgur.com/wTlPfhX.png Kasnije se ispostavilo da nhoky ipak nije kriv. I još jedan dokaz je to da kada smo ušli u end vidjeli smo da su stupovi uništeni i zmaju je bila uništena otprilike jedna osmina energije. Vaš nick u igri (ako ste član servera): GangstaFTW
|
|
Luky
New Member
I wear a mask. That mask is not to hide who I am, but to create what I am
|
Post by Luky on Mar 29, 2015 10:54:11 GMT 1
Ja sam to jucer takodjer saznao od nhokya ali stvarno to nije bilo u redu zasto bi oni uopce pomisljali da se smije ici u end? Uvijek su admini organizirali event, peri ne bih dao perma ban ali trebao je obavijestiti admine u vezi zmaja prije, mrblocker kao sto si i napisao je vec dobio kaznu zbog vrijedjanja + ovo, to bih bila jedna velika kazna vjerovatno i perma ban :/
|
|
|
Post by ScopeoutFPS on Mar 29, 2015 13:21:13 GMT 1
Riješeno.
|
|