|
Post by pero11 on Mar 15, 2015 18:50:23 GMT 1
Nick na forumu (ako znate):GangstaFTW valjda Nick u igri (ako znate):GangstaFTW Što je napravio:Puknuo mu je creeper na brodu i otislo je dobra polovina,a on je samo lefto Dokaz: imgur.com/W9vBltC imgur.com/GPuP82uVaš nick u igri (ako ste član servera):Pero11
|
|
|
Post by ScopeoutFPS on Mar 15, 2015 19:36:03 GMT 1
Pa napisao je kako će popraviti kako zna. Problem solved.
|
|
|
Post by Snoozly on Mar 15, 2015 19:47:26 GMT 1
Znači što je bilo? Pero me zvao da dođem pogledati nešto u vezi krađe dijamanata, a ja sam rekao da pričeka dok dovršim spajanje svojeg portala. Kada sam otišao do njegove baze, njega nije bilo na serveru, došao je pola minute nakon što sam ja došao u njegovu bazu. I bila je noć, na brodu na kojem je njegov portal nije dobro osvijetljeno te se spawnao creeper i puknuo. Pero je burno reagirao i rekao mi da popravim štetu. Odgovorio sam da ću popraviti kako znam, a on je rekao da gledam drugu stranu broda. Počeo sam popravljati i rekao mu da neće možda biti u blok točno, ali on je rekao da mora biti. Došao sam na pola posla kada mi je puknuo internet i 5 minuta sam ga pokušavao osposobiti no nisam uspio. Zatim sam Peri na facebook napisao da mi je internet puknuo i da ću popraviti čim mi proradi internet (Inače to sam na facebooku na mobitelu napisao), a on je rekao da me već prijavio na što sam ja odgovorio da bar napiše da trenutačno nemam neta što on nije napravio ali nema veze. I to je to! EDIT: Nitko nije ukrao dijamante nego je to njegov brat nhoky posudio.
|
|